DASMA

Dita më e bukur për një çift është kur i shprehin dashurin njëri-tjetrit dhe vendosin që të martohen. Përgatitja e një dasme është gjithmon një përgatitje e madhe dhe që kërkon që çdo gjë atë ditë të jetë perfekte.

Në Speaking Roses Albania do të gjeni një partner të besueshëm për t’i dhënë pikërisht asaj ditë të gjithë bukurin e saj, duke përdorur teknologjinë tonë e cila bën të mundur printimin e imazheve, shkrimeve të personalizuara në; torta, pedale lulesh, kartopiceta, mbulesa tavoline, çokollata dhe çdo gjë tjetër që ju shkon në mëndje.