Transport FALAS brënda ditës

 MIRË SE VINI

Speaking Roses Albania është kompania më e re e cila ofron printim te mesazheve dhe imazheve ne petalet e luleve sipas kërkesave që ju keni. Përdorimi i teknologjisë më të fundit krijon mundësin që porosia juaj të mos jetë vetëm një lule e bukur dhe e freskët por edhe të ketë të stampuar në mënyrë dixhitale imazhin që ju dëshironi.

TRANSPORT FALAS

Për çdo porosi brënda ditës

PERGATITURA ME DORË

Buqeta dhe Lule

DISAJN I PERSONALIZUAR

Tekst, fotografi, logo, ikona, gdhëndje...

Luleshitësi juaj lokal

Dyqani jonë gjëndet në një nga zonat më të populluara të Tiranës e cila ju mundëson qasje të shpejt për të na vizituar dhe parë nga afër produktet dhe shërbimin tonë inovativ.

Lexo më shumë

Porosit tufën e luleve

Menjëherë pasi ju të keni bërë porosin nëpërmjet faqes tonë ne jua sjellim brënda ditës duke ju lehtësuar juve kohën dhe komoditetin e porosisë tuaj.

Lexo më shumë

Lule të freskëta çdo ditë

Përveç se printimit me teknologjinë më të fundit të imazheve, tekst, logo apo çfarë do lloj objekti që ju keni në mëndje, ne ju garantojmë që lulet janë të freskëta dhe të shumëllojshme.

Lexo më shumë

GALERIA

Edhe Yjet e Hollywood e Shprehin Dashurin Me Speaking Roses

Adresa

Rruga Qemal Guranjaku, Perballe Drejtorise se Higjenes

Telefon

+355 69 777 7029

Email

info@speakingroses.al

KENI PYETJE?

Na shkruani


Error: Contact form not found.