Speaking Roses Albania ka ekskluzivitetin në përdorimin e teknologjisë më të fundit për printimin e shkrimeve, imazheve, gdhëndje, logo etj…në pedalet e luleve, frutave apo çfarë do lloj objekti që ju keni në imagjinatën tuaj. Misioni ynë është të ofrojmë teknologjinë tonë çdo individi apo dhe kompanie për tu veçuar nga të tjerët dhe për të përfituar nga kostot e ulëta dhe garancinë e shërbimit me standarte ndërkombëtare.

EVENTE SPECIALE

Më shumë

KOMPOZIME TË PERSONALIZUARA

Më shumë

PËR TË GJITHA RASTET

Më shumë

DITA E MËSUESIT

Më shumë

DITËLINDJE

Më shumë

DITA E NËNËS

Më shumë

SHËN VALENTINI

Më shumë